Termeni si conditii

Navigarea pe site-ul www.lenjeriialecasei.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

www.lenjeriialecasei.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. In caz de divergenta sau neintelegeri intre www.lenjeriialecasei.ro si Client, se vor aplica termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.

DEFINITII

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul lenjeriialecasei.ro.

Client - persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

Produse - orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si sa faca plata acestora.

Vanzator – societatea SC NTD-ALLSHOP SRL, avand urmatoarele date de identificare : CIF 45602812, Nr. Registrul Comertului: J35/515/2022 si sediul social in Timisoara, str.Ion Slavici nr.98, ap.4. cam.2

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse.

Termen de livrare afisat pe site - termen de livrare cu caracter orientativ, ce poate fi modificat de catre Vanzator, fara notificarea prealabila catre cumparator.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul site-ului www.lenjeriialecasei.ro : imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea SC NTD-ALLSHOP SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC NTD-ALLSHOP SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

SC NTD-ALLSHOP SRL poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului www.lenjeriialecasei.ro.

EXONERAREA DE RASPUNDERE

SC NTD-ALLSHOP SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la www.lenjeriialecasei.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, www.lenjeriialecasei.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

SC NTD-ALLSHOP SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.Informatiile incluse pe www.lenjeriialecasei.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa lenjeriialecasei@lenjeriialecasei.ro , pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

www.lenjeriialecasei.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

lenjeriialecasei.ro isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara notificare prealabila termenul de livrare prezentat pe site-ul www.lenjeriialecasei.ro. Acestasta decizie va fi notifica clientului la momentul transmiterii emailului de confirmare a comenzii.

LIMITAREA ACCESULUI LA SITE

Utilizatorii site-ului www.lenjeriialecasei.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu www.lenjeriialecasei.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. www.lenjeriialecasei.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

PRODUSE

Produsele comercializate pe site-ul www.lenjeriialecasei.ro sunt livrate din stoc sau sunt realizate pe baza comenzilor plasate. Prin imaginile de prezentare utilizate pe site se incearca reproducerea cat mai fidela a produsului finit. Atragem insa atentia ca, din varii motive, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor sau ale printului de pe acestea.

COMENZILE SI CONTRACTUL DE CUMPARARE

Inregistrare Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul www.lenjeriialecasei.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. www.lenjeriialecasei.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

Plasarea comenzii

Dupa alegerea produsului/produselor dorite si selectarea atributelor pentru acestea (model, marime, culoare, cantitate), se apasa butonul „Adauga in cos”. in continuare se completeaza un formular de comanda, se selecteaza un numar de produse si se selecteaza metoda de plata (Plata la livrare, Transfer Bancar, Plata cu cardul). Istoricul comenzilor efectuate prin magazinul on-line au caracter obligatoriu. Atunci cand un cumparator confirma comanda, accepta automat termenii si conditiile prezente.

Dupa plasarea comenzii, Cumparatorul va fi contactat telefonic de catre Vanzator pentru a discuta detaliile legate de personalizarea produsului.

Toate comenzile plasate in zilele lucratoare (de luni pana vineri) pana la ora 11:59 A.M. vor fi procesate in maxim 24 de ore. Dupa plasarea comenzii veti fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru confirmarea comenzii.

Nu ne asumam raspunderea pentru neplacerile create de posibilitatea comandarii unui produs pentru care stocul a fost epuizat. Vom face insa toate demersurile posibile pentru anuntarea indisponibilitatii unui produs comandat in cel mai scurt timp posibil (prin apel telefonic, mesaj telefonic sau email).

Cumparatorul poate anula comanda pe site, prin e-mail sau la telefon. Poate anula comanda in termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii. Pentru a anula orice comenza trebuie sa scrieti o cerere la adresa de e-mail lenjeriialecasei@lenjeriialecasei.ro sau la numarul de telefon 0727631145.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice

b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)

Finalizarea comenzii

Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc). www.lenjeriialecasei.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare in acest context, toate taxele de transport efectuate in vederea reexpedierii comenzii vor cadea in sarcina Clientului.

www.lenjeriialecasei.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

• esuarea / invalidarea tranzactiei online;

• neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;

• date incomplete sau incorecte ale Clientului;

• activitatea Clientului poate produce daune site-ului www.lenjeriialecasei.ro;

• livrari consecutiv esuate;

• alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, www.lenjeriialecasei.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site. Contractul se considera incheiat intre Client si www.lenjeriialecasei.ro in momentul confirmarii Comenzii plasate de Client.

In cazul in care un Bun comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre www.lenjeriialecasei.ro, ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt si sa returnam in contul Clientului contravaloarea Bunului si/sau serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care www.lenjeriialecasei.ro a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

Riscuri cu privire la comanda

a) Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

Vanzatorul se obliga sa informeze Cumparatorul de costul expeditiei pentru Bunurile si Serviciile achizitionate, cu urmare a livrarii intr-o alta destinatie decat Timisoara si zone limitrofe.

b) Transport - Ambalare

In afara de cazul in care exista un acord agreat de Vanzator si Cumparator, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrarea produselor pe teritoriul Romaniei.

FACTURARE SI PRETURI

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site.  Firma NTD-ALLSHOP SRL nu este platitoare de TVA, toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului www.lenjeriialecasei.ro sunt exprimate in Lei.

Pretul final este mentionat in formularul de comanda, chiar inainte de a trimite comanda. Acest pret nu poate fi modificat in mod unilateral de catre vanzator.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata se poate face plata online card, ramburs sau Ordin de plata


TERMENUL DE LIVRARE

Termenul de livrare este cel agreat cu Cumparatorul in urma plasarii comenzii.

CONFORMITATEA CU CONTRACTUL

Lucru vandut trebuie sa fie in conformitate cu legislatia prevazuta pentru calitate, cantitate sau greutate si sa nu prezinte defecte, in special, trebuie sa indeplineasca standardele tehnice obligatorii

TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra produselor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

DREPTUL DE RETRAGERE A CONSUMATORULUI DIN CONTRACT

Conform legii sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:

• furnizarea de Bunuri confectionate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar;

CONFIDENTIALITATEA INFORMATIILOR

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului/Cumparatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentialilitate din partea celui care le primeste.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

FORTA MAJORA

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese.

Forta majora va fi probata conform legii.

FRAUDA

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului www.lenjeriialecasei.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor www.lenjeriialecasei.ro, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor www.lenjeriialecasei.ro, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform legii penale.

SOLUTIONAREA CONFLICTELOR. LEGE APLICABILA

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre www.lenjeriialecasei.ro si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. in cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente de la domiciliul Clientului.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor Termeni si Conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

Prezentul document constituie cadrul general privind derularea relatiei comerciale dintre Vanzator si Cumparator, si poate fi completat cu un contract suplimentar in functie de situatie.